Thuis

GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD

China GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD certificaten
China GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD certificaten
Dank u de hele tijd voor uw voortdurende professionele en betrouwbare diensten. Uw ordevoorbereiding is altijd snel en de kwaliteit van de producten.

—— Mark King

Snel antwoord. Snelle levering. Goede kwaliteit. De dienst van Nice. In elk geval, houd ik van dit bedrijf.

—— Michael DE. Abad

Zeer goede bedrijfsmens. Ik zal spoedig achter zijn. Hij is snel om eender welke problemen te behandelen u kunt zo hebben veilig voelen te kopen.

—— Kylen Pillay

Ik ben online Chatten Nu

GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD
de bureaubouw bureau Ons team Ons team Ons team R&D-afdeling Productieworkshop Klantenbezoek
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : SexFire
Aantal werknemers : 11~21
Jaarlijkse omzet : 2000000-80000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 70% - 80%

SexFire is een marktgerichte en onderzoek-gedreven fabrikant en een leverancier van natuurlijke ingrediënten (botanische uittreksels/kruidenuittreksels en de kruidenformuleringen) Ons sterk R&D-team wordt aan ontwikkeling van de nieuwe natuurlijke ingrediënten toegewijd en de kruidenformuleringen die zich op de gezondheid van mannen en de gezondheid van vrouwen concentreren. Wij zijn verheugd geweest om u de hoog-kwaliteit aan te bieden de mannelijke pillen van de geslachtsverhoging, vermageringsdieet en gewichtsverliesproducten en het hoogste niveau van klantenservice.
Bovendien zowel zijn het geavanceerde materiaal als de verfijnde technologie aangewend om de hoogte te veroorzaken - kwaliteit en aangepaste botanische uittreksels en kruidenformule. Wij voorzien ook klanten van de diensten op de toegevoegde waarde zoals Privé Etiketten, Contract Productie, en enz.

 

China GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0


 

Contactgegevens
GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Buce

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)